Kupujte bezbrižno do 12 mesečnih rata beskamatno! SA NAMA SVE JE MOGUĆE

Iznajmljivanje

Iznajmljivanje alata za baštu

Održavanje travnjaka i bašte nikada nije bilo jednostavnije.


Traktori

Husqvarna traktori za košenje nude odlične performanse i snagu za održavanje velikih travnatih površina. S njihovim snažnim motorima i širokim noževima, košenje postaje brzo i efikasno, čak i na teškim terenima. Ergonomski dizajn i jednostavne kontrole čine upravljanje traktorom udobnim i sigurnim za svakog korisnika.

 

Cena već od 25€/sat

Kosilice

Husqvarna kosilice kombinuju izdržljivost i preciznost, omogućavajući savršeno košenje trave u različitim uslovima. Sa opcijama za različite tipove dvorišta, od manjih urbanih vrtova do većih zelenih površina, pružaju fleksibilnost za svaku potrebu. Njihov intuitivni dizajn osigurava lako manevrisanje i jednostavno održavanje travnjaka.

 

Cena već od 35€/dan

Kultivatori

Husqvarna motokultivatori su pouzdani alati za obradu zemljišta, dizajnirani da olakšaju pripremu zemlje za sadnju. Snažni motori i prilagodljivi alati omogućavaju efikasno oranje, frezovanje i prozračivanje tla. Laki su za upotrebu, čak i na zahtevnim terenima, i idealni su za hobi baštovane i poljoprivrednike koji nemaju svakodnevnu potrebu za ovim alatom.

 

Cena već od 35€/dan

*plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS. Cene su izražene sa PDV-om.


Zbog čega iznajmljivanje?

Imate baštu ili voćnjak, ali vam nedostaje odgovarajuća oprema za održavanje? Ne brinite! Od sada u našoj ponudi nudimo mogućnost iznajmljivanja profesionalnih alata za održavanje zelenih površina – traktora, kosilica i motokultivatora. Bez potrebe za skupim investicijama, možete koristiti visokokvalitetnu Husqvarna opremu kad vam je najpotrebnija.

Šta vam nudimo?

  • Traktori za košenje – Idealan za velike travnate površine. Naši traktori su jednostavni za upravljanje i omogućavaju brzo i efikasno košenje bez muke.
  • Kosilice – Za sve veličine dvorišta i vrtova. Bilo da vam treba klasična kosilica ili model za teže terene, mi imamo pravo rešenje.
  • Motokultivatori – Olakšajte sebi poslove kao što su oranje, frezovanje i priprema zemljišta za sadnju. Naši motokultivatori omogućavaju brzo i precizno obavljanje ovih zadataka, bez preteranog napora.

Zašto iznajmljivanje?

  • Štedite novac – Umesto da ulažete u skupu opremu, iznajmite alat samo kada vam je potreban.
  • Fleksibilnost – Naši alati su vam dostupni za iznajmljivanje na sat, pa cenu formirate prema svojim potrebama.
  • Profesionalna oprema – U ponudi imamo samo proverenu i pouzdanu opremu, redovno održavanu i spremnu za rad.
  • Nema brige oko održavanja – Ne morate se brinuti o servisiranju i skladištenju opreme – mi ćemo se pobrinuti za sve tehničke aspekte.

Kako funkcioniše?

  1. Odaberite alat koji vam je potreban.
  2. Rezervišite termin pozivom na broj
  3. Dostavljamo vam opremu u dogovoreno vreme i počinjete sa radom u bašti. Ukoliko vam treba pomoć, naši stručnjaci su tu da vam daju uputstva za korišćenje.
  4. Vratite alat kada završite – bez brige o čišćenju ili održavanju.

Ne dozvolite da vas nedostatak opreme spreči da vaša bašta izgleda savršeno! Iskoristite našu novu uslugu iznajmljivanja i obavite sve poslove brzo i lako.

Kontaktirajte nas već danas na broj061/302-302-2 i saznajte više o opcijama i cenama!


Najčešće postavljana pitanja

Naša usluga iznajmljivanja trenutno je dostupna samo na teritoriji opštine Subotica. Ipak, otvoreni smo za dogovor i prilagođavanje vašim potrebama. Ukoliko vam je potrebna usluga van ovog područja, slobodno nas kontaktirajte i pronaći ćemo najbolje rešenje zajedno!

Kosilice i motokultivatori iznajmljujemo na ceo dan kako biste imali dovoljno vremena za sve potrebne radove. Kada je u pitanju iznajmljivanje traktora za košenje, minimum je tri sata. Na ovaj način vam omogućavamo fleksibilnost i prilagođavamo se vašim potrebama.

Mašinu dostavljamo direktno na adresu na kojoj će biti korišćena, kako bismo vam olakšali organizaciju posla. Napominjemo da nije dozvoljeno premeštanje mašine na drugu lokaciju bez našeg odobrenja. Time osiguravamo bezbednost opreme i njeno pravilno korišćenje.


POZOVI I PORUČI MAŠINU - 061/302-302-2


Ipak želite da kupite traktor?

Pogledajte našu kompletnu ponudu.

Upravo ste dodali ovaj proizvod u korpu: