Kupujte bezbrižno do 12 mesečnih rata beskamatno! SA NAMA SVE JE MOGUĆE

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Kada se povežete na naš sajt ili mu pristupite, saglasni ste da vas obavezuju opšti uslovi korišćenja navedeni niže, kao i specifični uslovi navedeni na pojedinačnim stranama ovog sajta koji se povremeno ažuriraju. Ako se ne slažete s ovim uslovima, odmah napustite sajt.

Ako nije drugacije naznačeno, ovaj websajt, njegov sadržaj, ime domena i URL: https://81company.rs/, vlasništvo su:

81company  d.o.o.

Sedište :
Bose Miličević 27
24000 Subotica

PIB:111921268

Matični broj: 21570621

Tel:  061/302-302-2
info@81company.rs

1. Svrha ovog websajta:

Ovaj sajt, kao i njegov sadržaj, uključujući sve informacije, tekstove, grafike, slike, URL i ostali materijal služe u svrhu opšteg informisanja o firmi 81company d.o.o.

2. Zaštitni znak i autorska prava

Marka 81company d.o.o. i sve registrovane marke firme 81company d.o.o. na koje se upućuje na ovom sajtu u vlasništvu su firme 81company d.o.o. Oni se ne mogu koristiti ni u koju svrhu bez pisanog odobrenja vlasnika.
Saglasni ste da ne umnožavate i ne presnimavate sav ili deo veb-sajta ili njegov sadržaj, osim za ličnu, nekomercijalnu upotrebu, ni na kakav medijum bez pisane dozvole firme 81company d.o.o. 81company d.o.o. ne polaže pravo niti zastupa zaštitne znakove treće strane koji su vlasništvo njihovih vlasnika.

Za više informacija obratite se na:
info@81company.rs

3. Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

4. Linkovi ka drugim sajtovima

Ovaj sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima koji su ponuđeni radi lakšeg korišćenja, a ne kao odobravanje sadržaja tih sajtova od strane firme 81company d.o.o. 81company d.o.o. ne odgovara za sadržaj webstrana i ne zastupa niti garantuje za sajtove ili materijalni sadržaj takvih websajtova.

5. Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, 81 company je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava
na račun korisnika kartice.

6. Informacije

Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili u kompaniji 81company povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke. 81company će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim. 81company nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

Zabranjeno je postavljati ili prenositi na Sajt ili sa njega bilo kakve protivzakonite, preteće, klevetničke, ponižavajuće, obscene, pornografske ili druge materijale koji krše bilo koje zakone.

7. Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

8. Izjava o PDV-u   

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškove.

9. Ažuriranje informacije

81company d.o.o. nastoji da obezbedi dostupnost sajta u svako doba. Međutim, možda nećete moći da pristupite sajtu ili ćete imati poteškoća zbog tehničkih problema ili tokom radova na održavanju ili nadogradnji. Pored toga, iako 81company d.o.o. nastoji da obezbedi ažurnost informacija na sajtu, ona ne garantuje njihovu tačnost niti potpunost, bilo izričito bilo podrazumevano. Sadržaj ovog sajta i sajtova kojima se može pristupiti putem URL mogu biti ispravljeni, izmenjeni ili ažurirani u bilo kom trenutku bez prethodnog obaveštenja.
81company d.o.o. ne garantuje da je websajt i pristup njemu bezbedan niti da na sajtu nema virusa ili grešaka koji mogu dovesti do štete ili gubitka podataka. Sami snosite odgovornost za zaštitu svojih podataka od virusa.
81company d.o.o. ne preuzima odgovornost za neposrednu, posebnu, posrednu ili posledičnu štetu bilo koje vrste ili bilo kog uzroka proizašlih iz vaše upotrebe ili nemogućnosti da pristupite sajtu.

10. Zaštita privatnosti korisnika

U ime 81 company obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u 81company (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti

11. Dostava robe i eventualna ograničenja 

Isporuka

Po prijemu vaše porudžbine, naš zaposleni će vas pozvati kako bi potvrdili narudžbu i kako bi vas informisao o vremenu isporuke.
Porudžbine obrađujemo u roku od 2 do 4 radna dana.

Troškovi dostave

Pored cene koštanja naručenog artikla plaćate i troškove dostave.
Troškovi dostave su određeni težinom pošiljke i istaknuti su u tabeli.
Za račun koji iznosi iznad 2.000 Dinara troškovi dostave idu na naš račun.
Besplatna dostava se podrazumeva isključivo za proizvode poručene preko sajta.
Kada kupac plaća troškove dostave, može da pošalje kurirsku službu koju preferira.
U suprotnom paketi će se poslati „Bexexpress“ kurirskom službom.
*Besplatna dostava važi isključivo za fizička lica.

Način plaćanja

Plaćanje vršite prilikom preuzimanja paketa. Plaćanje je u gotovini.
Ukoliko želite platiti preko računa, molimo vas da to navedete prilikom slanja korpe.
Naš zaposleni će vam saopštiti instrukcije za plaćanje. Roba se šalje po registrovanoj uplati.

Preuzimanje paketa

U zavisnosti od mesta stanovanja pošiljka će vam stići u roku od 1 do 2 dana od slanja.
Kuriri „Bexexpress“ tokom celog dana vrše isporuku.
Svaka isporuka se pokušava dva puta, ukoliko prvi put niste na adresi.
Molimo vas da budete dostupni na broj mobilnog telefona koji ste dostavili.
Prilikom preuzimanja paketa potrebno je pregledati paket da slučajno nije oštećen u transportu.
Rok za prijavu oštećenih paketa je 24 h od trenutka prijema pošiljke.
Ukoliko je transportna kutija oštećena ili sumnjate da je sadržina polomljena odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite na telefon 061/302-302-2 ili na mail: info@81company.rs

Cenovnik troškova dostave:

do 0,5 kg:  270.00 Din
od 0,5 do 1 kg:  310,00 Din
od 1 do 2 kg:  380,00 Din
od 2 do 5 kg:  480,00 Din
od 5 do 10 kg:  630,00 Din
od 10 do 20 kg:  780,00 Din
od 20 do 30 kg:  1020,00 Din

Svi poručeni proizvodi sa sajta 81company.rs se šalju u skladu sa odredbama iz Ugovora o dostavi robe, čiji su potpisnici 81company i Bexexpress kurirska služba, te je na bilo kakvo oštećenje pri transportu ili gubitak pošiljke odgovoran dostavljač.

Naša odgovornost za mogući gubitak ili oštećenje paketa prestaje od momenta kada zaposleni u 81company predaju paket kurirskoj službi.

12. OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

81company D.O.O. NI U KOM SLUČAJU NE SNOSI ODGOVORNOST NI PREMA JEDNOJ STRANI ZA NEPOSREDNU, POSREDNU, SLUČAJNU, POSEBNU, ČINJENIČNU ILI POSLEDIČNU ŠTETU BILO KOJE VRSTE U VEZI SA OVIM SAJTOM ILI POREKLOM SA OVOG SAJTA NITI UPOTREBOM OVOG SAJTA NITI SAJTA ILI RESURSA KOME SE PRISTUPA PREKO LINKA SA OVOG SAJTA NITI ZA PREUZIMANJE ILI PRISTUP MATERIJALIMA, INFORMACIJAMA, PROIZVODIMA ILI USLUGAMA, UKLJUČUJUĆI, BEZ OGRANIČENJA, IZGUBLJENU DOBIT, PREKID POSLOVANJA, IZGUBLJENU ŠTEDNJU ILI GUBITAK PROGRAMA ILI DRUGIH PODATAKA, NAROČITO ONDA KADA JE 81company D.O.O. IZRIČITO UKAZALA NA MOGUĆNOST TAKVE ŠTETE. OVO ISKLJUČENJE I ODRICANJE ODGOVORNOSTI ODNOSI SE NA SVE PRAVNE RADNJE, BILO DA SU ZASNOVANE NA UGOVORU, GARANCIJI, PRESTUPU ILI DRUGIM PRAVNIM TEORIJAMA.

13. Poverljive i vlasničke informacije

81company d.o.o. ne želi da prima poverljive niti vlasničke informacije od vas putem našeg websajta. Imajte na umu da će se za svaku informaciju ili materijal poslati firmi 81company d.o.o. smatrati da NISU poverljivi. Slanjem informacija i materijala firmi 81company d.o.o. dajete firmi 81company d.o.o. neopozivo ovlašćenje da
neograničeno koristi, umnožava, prikazuje, izvodi, menja, prenosi i distribuira ove materijale ili informacije, i takođe ste saglasni da 81company d.o.o. ima slobodu da u bilo koju svrhu koristi sve zamisli, koncepte, znanje ili tehnike koje ste dostavili.

14. Problemi nadležnosti

Ako nije drugačije naznačeno, materijali na ovom websajtu izloženi su jedino u svrhu promocije proizvoda firme 81company d.o.o. 81company d.o.o. ne garantuje da su materijali ili proizvodi opisani na sajtu podesni ili dostupni na svim lokacijama.
Uslovi korišcenja podležu i tumače se prema srpskom zakonu bez obzira na odredbe međunarodnog privatnog prava. Ako bilo koja odredba ovog ugovora postane nezakonita, ništavna ili po bilo kom osnovu nesprovodiva, izuzima se iz ovih Uslova korišćenja ali ne utice na važnost i sprovodivost ostalih odredaba.
Ovo je celokupan ugovor između ugovornih strana koji se tice predmeta ovog ugovora i ne može se menjati, osim pisanim putem uz potpis obeju strana.

15. Politika reklamacija

Zakonom o zaštiti potrošača prodavac je odgovoran za nesaobraznost robe u ugovoru koja se pojavi u roku od 24 meseca od kupovine robe.

Polovni proizvodi označeni kao OUTLET imaju saobraznost 12 meseci od kupovine.

Ukoliko primetite neispravnost uređaja, molimo da nas kontaktirate na Tel: 061/302-302-2 ili mail: reklamacije@81company.rs

Pročitajte sve dokumente koji su pridruženi, oni čine sastavni deo instrukcija za podnošenje reklamacije i prava potrošača prilikom rešavanja reklamacije:

Opšti uslovi prodaje na daljinu

Reklamacioni pravilnik

Obrazac koji je potrebno popuniti u slučaju podnošenja reklamacije

 

Poslednja izmena: 23. februar 2021.