Kupujte bezbrižno do 12 mesečnih rata beskamatno! SA NAMA SVE JE MOGUĆE

Kosilice za iznajmljivanje

Dostupne kosilice za iznajmljivanje


Husqvarna LC356VP

Husqvarna LC356VP je robusna i efikasna samohodna kosilica, idealna za srednje i velike travnate površine. Opremljena je snažnim motorom i varijabilnim pogonom, što omogućava lako prilagođavanje brzine rada i optimalne rezultate košenja. Sa širokim nožem od 56 cm i mogućnošću sakupljanja, malčiranja ili bočnog izbacivanja trave, ova kosilica pruža maksimalnu fleksibilnost i odlične performanse na različitim terenima.

Cena: od 35€/dan


Husqvarna LB 256SP

Husqvarna LB 256SP je snažna i efikasna samohodna kosilica dizajnirana za profesionalnu upotrebu i zahtevnije korisnike. Opremljena sa snažnim motorom i širokim nožem od 56 cm, omogućava brzo i precizno košenje, dok njena funkcija mulčenja osigurava prirodno đubrenje travnjaka. Sa ergonomskim dizajnom i lako podesivim brzinama, LB 256SP pruža udobnost i kontrolu tokom rada, čineći je savršenim izborom za one koji traže vrhunske performanse i pouzdanost.

Cena: od 35€/dan


Husqvarna LB251S

Husqvarna LB 251S je pouzdana i kompaktna kosilica, idealna za manje i srednje travnate površine. Opremljena snažnim motorom i širokim nožem od 51 cm, omogućava efikasno košenje i sakupljanje trave, dok njena funkcija mulčenja pruža dodatnu fleksibilnost. Sa jednostavnim sistemom podešavanja visine košenja i ergonomskim dizajnom, LB 251S nudi udobnost i lakoću upravljanja, čineći je odličnim izborom za kućne baštovane.

Cena: od 35€/dan


Husqvarna LC347V

Husqvarna LC 347V je snažna samohodna kosilica, savršena za srednje velike travnate površine. Opremljena snažnim motorom i širokim nožem od 47 cm, omogućava brzo i efikasno košenje sa odličnim rezultatima. Sa funkcijama sakupljanja, malčiranja i bočnog izbacivanja, kao i jednostavnim podešavanjem visine košenja, LC 347V pruža svestranost i lakoću korišćenja, čineći je idealnim rešenjem za sve vaše potrebe u održavanju travnjaka.

Cena: od 35€/dan


*plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti, po srednjem kursu NBS. Cene su izražene sa PDV-om.

Potrebno vam je nešto drugo?